Om Stavanger Installasjon AS

Stavanger Installasjon AS er en erfaren totalleverandør av sterk- og svakstrømsinstallasjoner. Med mange års erfaring og en lidenskap for kvalitet, tilbyr vi et bredt spekter av elektriske installasjonstjenester, både for private og for næringslivet.

Vår filosofi er enkel: Å levere regionens beste, innovative og kundetilpassede løsninger for alle dine elektriske behov. Vi kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi for å sikre at hver installasjon, service eller reparasjon utføres med høyeste standarder for kvalitet og effektivitet.

I hjertet av vårt arbeid ligger et sterkt engasjement for kundetilfredshet. Vårt team av erfarne og sertifiserte elektrikere streber etter å forstå og møte dine unike behov, og vi er dedikert til å levere løsninger som ikke bare tilfredsstiller, men overgår dine forventninger.

Sikkerhet er også en grunnleggende del av vårt arbeid. Vi sørger for at alle prosjekter overholder de strengeste sikkerhetsstandarder, og våre tjenester er designet for å gi deg trygghet i hverdagen.

Stavanger Installasjon

– Din partner i elektriske løsninger

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med dine elektriske prosjekter. Vi ser frem til å arbeide med deg!

dsc 0486

Tor Inge Gimre

Daglig Leder
dsc 0490

Sigve Opsahl

Installatør
dsc 0518

Rune Runestad

Saksbehandler
dsc 0511

Arvid Hansen

Serviceleder
dsc 0494

Øystein Runestad

Prosjektleder
dsc 0498

Gaute Lie

Prosjektleder
dsc 0516

Geir Immerstein

Prosjektleder
dsc 0506

Jan Reinert Lerang

Prosjektleder
dsc 0471

Else Ikdal

Sentralbord
dsc 0502

Elise Haga

Regnskap
dsc 0484

Christine Runestad

Regnskap